LUUMÄEN KARHUT -SUKUSEURA RY

Sukukokous 2018


Tervetuloa
Luumäen Karhujen SUKUJUHLAAN
Luumäelle Risulahden lavalle lauantaina 21. heinäkuuta 2018.

JUHLAPÄIVÄN OHJELMA:
Aamupäivällä ennen sukujuhlan alkua hallituksen edustajat vievät kukkatervehdyksen
klo 10.30 suvun muistomerkille Karhunkylään ja klo 11.00 sankarivainajien muistomerkille Luumäen kirkolle. Sukulaiset ovat tervetulleita mukaan näihin pienimuotoisiin tilaisuuksiin.

Risulahden lavalla:

Klo 12.00 VARSINAINEN SUKUKOKOUS
Käsitellään sääntömääräiset asiat.

Klo 13.00 RUOKAILU
Tarjolla lihakeittoa/kasviskeittoa, ruokaleivät ja -juomat, jälkiruoaksi täytekakkukahvit.
Sukuseuran jäsenille ruokailu on ilmainen. Ei-jäsenille ruokailun hinta on 10 euroa.

Noin klo 14.15 OHJELMALLINEN SUKUJUHLA

Lavalla on tilaa myös sukulaisten omille näyttelyille ja esittelyille.
Lisätietoja saa puheenjohtaja Esko Karhulta.

Sukujuhlaan ilmoittautumiset 30.6.2018 mennessä:
Esko Karhu, s-posti esko.karhu [ät] pp1.inet.fi, puh. 040 547 1816
Heikki Karhu, s-posti heikki.karhu [ät] pp.inet.fi, puh. 0400 818 981
Kertokaa ilmoittautumisen yhteydessä nimien lisäksi ilmoittautujien syntymäajat! Osallistujat saavat juhlassa väritunnuksen siitä mihin sukuhaaraan kuuluvat. Juhlapaikalla saa myös lisätietoja omista sukuhaaroista.

Ilmoitattehan myös siitä, jos joudutte perumaan osallistumisen sukujuhlaan, niin sukuseuran ei tarvitse maksaa turhaan ruokailun hintaa pitopalvelulle.

Risulahden lavan osoite on Saarentie 92, 54530 Luumäki. Monet karttaohjelmat eivät vielä tunnista ajoreittiä viime kesänä valmistuneelta uudelta 6-tieltä. Uudelta tieltä käännytään molemmista suunnista tultaessa Jurvalan liittymistä Itsenäisyydentielle (ent. Lappeenrannantie), ja Kahvi-Pakarin kohdalta Saarentielle.

 
 

sukukokous 2015


Heikki Karhusta sukuseuran 1. kunniapuheenjohtaja
 
 
 
Luumäen Karhujen sukuseuran perustaja ja pitkäaikainen puheenjohtaja, sukututkija Heikki Karhu (toinen vasemmalta) valittiin aplodien saattelemana sukuseuran ensimmäiseksi kunniapuheenjohtajaksi. Huomionosoitusta luovuttamassa seuran sihteeri Eija Mänty (vasemmalla), nykyinen puheenjohtaja Esko Karhu ja taloudenhoitaja Seppo Karhu.

Luumäen Karhut kokoontuivat kolmen vuoden välein pidettävään sukujuhlaan ja sukukokoukseen Risulahden lavalle 25. heinäkuuta 2015. Aika tasan kaksi sataa karhua valloitti taas Kivijärven luonnonkauniilla rannalla sijaitsevan juhlapaikan.
Sukuseuran virallisessa sukukokouksessa puhetta johti Terhi Karhu Taavetista. Sukuseuraa kaksi edellistä kolmivuotiskautta luotsannut puheenjohtaja Esko Karhu Kouvolasta sai yksimielisesti jatkopestin seuraavaksi kolmivuotiskaudeksi.
Hallituksen jäsenistä Asmo Karhu Luumäeltä, Seppo Antero Karhu Kouvolan Valkealasta, Seppo Antti Karhu Lappeenrannasta, Eija Mänty Kouvolan Inkeroisista ja Voitto Pesu Luumäeltä valtuutettiin jatkamaan tehtävässään.
Sukuseuran perustaja ja hallituksen jäsen Heikki Karhu Lappeenrannasta pyysi eroa hallituksen jäsenyydestä ja esitti tilalleen Tuula Honkalaa Luumäeltä. Esitys hyväksyttiin yksimielisesti.

Sukuseuran jäsenmaksu päätettiin pitää ennallaan. Jäsenmaksu on 12 euroa vuodessa, ja se laskutetaan kolme vuotta kerrallaan kulujen säästämiseksi. Myös seuran liittymismaksu on sama kuin ennen, 10 euroa.
Sukuseuran taloudenhoitaja Seppo Karhu korosti talousarviota esitellessään, ettei yhdistyksen tarkoitus ole kerätä toiminnastaan voittoa. Seuraavan kolmivuotiskauden talousarviossa tulot ja menot päätyvät nollatulokseen. Seuran talous on vakaalla pohjalla, joten pesämunan kartuttamiseen ei ole edes tarvetta.

Seuraavan kolmivuotiskauden stipendien yhteiseksi enimmäismääräksi vahvistettiin 2000 euroa, ja stipendit julistetaan haettaviksi keväällä 2018. Stipendejä voidaan myöntää sukuun kuuluvien nuorten opinto- ja harrastustoiminnan tukemiseen.
Sukukokouksessa julkistettiin myös tämän vuoden stipendien saajat. Stipendin saivat Henri Karhu Hämeenlinnasta jääkiekkoleirin kustannuksiin, Niko Kinnunen Kouvolasta salibandyn kausimaksuihin, Joel Pesu Lahdesta mediatekniikan opintoja varten, Emilia Pätäri Kotkasta suunnistus- ja hiihtoleirien kustannuksiin sekä Anne Turunen Pornaisista kouluratsastushevosen kouluttamiseen ja varusteisiin.Sukukokouksen asialistalla viimeisenä - vaan ei vähäisimpänä – pykälänä oli sukuseuran ensimmäisen kunniapuheenjohtajan valinta. Hallitus oli onnistunut pitämään esityksensä salassa nimitettävältä itseltäänkin, ja liikutus oli silmin havaittavissa, kun sukukokous yksimielisten aplodien saattelemana kutsui sukuseuran perustajan, pitkäaikaisen puheenjohtajan, sukutiedoston ylläpitäjän ja sukututkijan Heikki Karhun kunniapuheenjohtajaksi.
Kokouksen jälkeen päivä jatkui Risulahdessa ruokailun ja sukulaisten tapaamisten parissa. Ohjelmaosuudessa puhui varatuomari Aimo Kapiainen Lappeenrannasta, ja musiikista vastasivat Tarja Käyhty Lappeenrannasta sekä Kari Karhu Hämeenlinnasta.

 
 
 
Karhujen kokoontumista suosi jälleen aurinkoinen sää kesän koleuden keskellä. Monet juhlijat kantoivatkin ruokansa pihapöytien ääreen nauttien lämmöstä, leppoisasta tunnelmasta ja sukulaisten tapaamisesta.
 
 
 
Sukujuhlaan saapui noin 200 Karhua eri puolilta Suomea. Pitkämatkalaisimmat taisivat olla Hilkka Kokko Kalajoelta (edessä) ja Varkaudesta saapunut Marja-Leena Kääriäinen, jota juhlan juontaja Kari Karhu haastatteli.
 
 

kuvia sukukokouksesta 2012


 
 
Sukuseuran ensimmäinen puheenjohtaja ja perustaja Heikki Karhu sekä sihteeri Eija Mänty laskivat Karjalan väreihin puetun kukkakimpun muistomerkille. Airueina toimivat Heikin lastenlapset Anna ja Riina Karhu.
 
 
 

Ajankohtaista

 

Sukujuhlakutsu 2018

Tervetuloa
Luumäen Karhujen SUKUJUHLAAN
Luumäelle Risulahden lavalle lauantaina 21. heinäkuuta 2018.

JUHLAPÄIVÄN OHJELMA:
Aamupäivällä e...


 

PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS VUODEN VAIHTUESSA

Käänsin seinäkalenterissa sivua, ja sehän onkin taas viimeinen lehti. Vuosi on lopuillaan ja joulu lähestyy. Suomi-neidolla on suuri juhlavuosi, ...

 

UUTTA MIELENKIINTOISTA JUTTUARKISTOSSA

Sukukirjassamme sivulla 730 on kirjoitus otsikolla Ilmari Karhu – suvun kenraali. Siinä lyhyesti mainitaan hänen pidättämisensä marraskuussa 19...Copyright © 2018 Luumäen Karhut -Sukuseura ry | Webbinen.net